Home » Nieuwsupdate

12-juni-2021

Helaas heeft vorig jaar geen [Z]aan de Wandel evenement kunnen plaatsvinden, maar dit jaar hebben we goede hoop dat dit belangrijke evenement wel weer door kan gaan.

De datum van de 10de editie van [Z]aan de Wandel is bekend, namelijk:

Zondag 26 september 2021

Samen met voetbalvereniging KFC gaan we dit jaar weer "Team Mirjam" vormen. Loop jij ook weer met "Team Mirjam"?

Reserveer zondag 26 september in je agenda voor deze bijzondere dag ter nagedachtenis aan Mirjam Krokké - van Veen, en uiteraard voor de goede doelen van [Z]aan de Wandel.

 

 


9-sep-2019

Gisteren met zo'n 270 wandelaars van Team Mirjam een heerlijke wandeling gemaakt door de Zaanstreek met [Z]aan de Wandel.
Team Mirjam heeft uiteindelijk € 5.740 opgehaald voor borstkankeronderzoek, nog eens 300 Euro meer dan op de aangeboden cheque stond. Deze 300 Euro extra komt nog van opgehaald sponsorgeld van Beathe Grandiek, nog wat late sponsors en nog eens via de collectebus. 
Het totaalbedrag van de gehele dag is uitgekomen op € 100.000 (met 3500 wandelaars). Echt mooi!
Alle wandelaars en sponsors: ontzettend bedankt voor deze mooie, indrukwekkende, saamhorige dag in het teken van onze lieve Mirjam! 

 

Zie hier de link naar de eerste foto's... Mochten andere wandelaars nog leuke foto's hebben gemaakt, dan zouden we het leuk vinden om deze te ontvangen (svv_amsterdam@hotmail.com), en zullen we deze ook op die lokatie plaatsen.

 


8-sep-2019

Vandaag is het zover. Dan staan zo'n 268 wandelaars van Team Mirjam aan de start bij [Z]aan de Wandel.
Al deze 268 wandelaars hebben een bepaalde relatie tot Mirjam. Een aantal dat we nooit hadden durven dromen!

Wat zal dit een mooie en indrukwekkende dag worden, ter nagedachtenis aan onze lieve Mirjam.

 

En wat een superbedrag is er aan sponsorgeld opgehaald! Alle sponsors: ontzettend bedankt voor jullie bijdrage! Een hele mooie bijdrage om een stap dichterbij te zetten dat anderen niet hoeven mee te maken wat Mirjam helaas wel is overkomen.

 

Zal Mirjam zelf vanaf boven deze lange stoet van Team Mirjam lopers trots bekijken en aanmoedigen?

 

Alle wandelaars: heel veel plezier en maak er een mooie dag van! Tot straks!

 

 


5-sep-2019

Gedurende de afgelopen weken heeft er een collectebus gestaan bij Kapsalon Happy Hair in Koog aan de Zaan. Via de klanten is hier een mooi bedrag van € 100,- opgehaald voor Team Mirjam!

 

Marijke van Zoelen / Team Happy Hair : weer heel erg bedankt voor jullie hulp, bijdrage en steun!


3-sep-2019

Dat voetbalvereniging KFC en de leden van KFC de inzet van Mirjam ontzettend hebben gewaardeerd voor de voetbalvereniging, dat blijkt wel uit het mooie logo dat we van hen hebben ontvangen en de hoeveelheid aanmeldingen die we hebben vanuit KFC voor Zaan de Wandel - Team Mirjam.

Daarnaast wil KFC ook nog graag een bedrag van € 5, - per wandelaar sponsoren, en met een aantal van zo'n 250 wandelaars komt dit bedrag op € 1.250,-. Daarnaast verdubbelen de hoofdsponsors van KFC dit bedrag nog eens, waardoor we een supermooi bedrag bij Team Mirjam kunnen optellen van € 2.500,-.


31-aug-2019

Voor alle lopers van Zaan de Wandel - Team Mirjam hebben we voor de herkenbaarheid (aan de voorkant) een (textiel) naamsticker gedrukt met het Team Mirjam logo (gesorteerd op voornaam). Deze sticker is op te halen op 8 september bij de stand van Team Mirjam, waar ook het Team Mirjam shirt kan worden opgehaald. Leuk als jullie deze op de voorkant van je Zaan de Wandel shirt plakken.

Mocht je trouwens je Zaan de Wandel-Team Mirjam shirt na de wandeling niet willen behouden, lever deze dan in bij de stand van Team Mirjam (of bij iemand van de Familie van Veen). Eventueel kunnen we deze dan voor volgend jaar weer hergebruiken.

 


30-aug-2019

We hebben een hele goede nieuwe sponsor erbij voor Zaan de Wandel - Team Mirjam, namelijk Schaap en Citroen juweliers.

Zij sponsoren € 1000,-, wat echt een supergaaf bedrag is. Dit met grote dank aan Marcel van Veen, de broer van Mirjam, die bij dit mooie bedrijf werkt.

 


24-aug-2019

Inschrijven is nog steeds mogelijk bij Team Mirjam, alleen kan een t-shirt met het Team Mirjam logo niet meer gegarandeerd worden. Dit omdat de aantallen shirts al doorgegeven zijn aan de drukker, dus het afhankelijk is of er nog een extra t-shirt beschikbaar is.

We zijn wel aan het kijken naar de mogelijkheid om toch wat te regelen met herkenbaarheid van je deelname aan Team Mirjam.


23-aug-2019

Allen,

 

Nog twee weken, dan is het zover.

Op 8 september gaan we Zaan de Wandel lopen met Team Mirjam.

Laten we hopen op in ieder geval droog weer! 

 

We hebben ondertussen 195 lopers, die 15km, 10km of 5km gaan lopen. Op de site www.zaandewandel-mirjam.jouwweb.nl zie je de totaallijst van alle medelopers.

Ook hebben we ondertussen 1605 Euro aan sponsorgeld opgehaad voor Zaan de Wandel - Team Mirjam. Een heel mooi bedrag, maar er mag uiteraard nog steeds gesponsord worden.

 

Hierbij nog even de check of iedereen zich ook daadwerkelijk bij Zaan de Wandel heeft aangemeld, en dus niet alleen bij Team Mirjam. Mocht je dit toch nog niet hebben gedaan, dan graag alsnog doen via www.zaandewandel.nl (particulier inschrijven).

 

Ondertussen zijn de Team Mirjam shirts besteld, dus ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien in een lange wandelstoet!

 

De starttijden van de verschillende afstanden is alsvolgt:

15km - 10.30 uur

10km - 11.30 uur

5km - 12.30 uur

Zorg ervoor dat je een half uur van te voren aanwezig bent voor het ophalen van je Team Mirjam shirt. We zullen zorgen dat de locatie waar je je Zaan de Wandel - Team Mirjam shirt kan ophalen zichtbaar is met de banner van Team Mirjam.

 

Zie voor meer informatie over adres en bereikbaarheid: https://www.zaandewandel.nl/editie-2019/programma/

 

De 15km route komt vlak langs het huis van Mirjam en Ko. Voor de lopers van de 15km die daar zin in hebben, is er een alternatieve route gemaakt, zodat we nog even langs het huis van Mirjam lopen, Zie het plaatje hieronder met in het blauw het extra lusje (adres: Igor Strawinskystraat 36). Waarschijnlijk zullen de ouders van Mirjam daar aanwezig zijn om de lopers aan te moedigen.

 

Hopelijk blijft iedereen na de wandeling nog even nakletsen, zodat we iedereen van alle afstanden nog even zien en misschien zelfs een grote groepsfoto kunnen maken?

 

Tot de 8ste september!

Wij hebben er zin in!

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op 8 september, geef het dan even door via dit mailadres (svv_amsterdam@hotmail.com).

 

Met vriendelijke groet,

 

Sandra van Veen.


18-aug-2019

Vandaag op het Groote Koogsche toernooi bij voetbalvereniging KFC zijn we rondgegaan met de collectebus, en hebben hierbij een mooi bedrag van 280 Euro opgehaald. Tevens kregen we een donatie van 100 Euro vanuit de worstenverkoop (Ton Balk) bij dit toernooi van KFC. Ontzettend bedankt voor deze bijdragen voor Zaan de Wandel - Team Mirjam!


14-aug-2019

Hebben jullie de etalage van Kapsalon Happy Hair in Koog aan de Zaan gezien?

Ingericht met Zaan de Wandel - Team Mirjam.

En binnen staat ook nog een collectebus voor Team Mirjam!

Marijke van Zoelen / Team Happy Hair - Heel erg bedankt voor jullie steun!